Sisäilma ja terveys

Hengittämämme ilman pilaantuminen ympäri maailman on kasvava huolenaihe. Liikenteen pakokaasut, teolliset epäpuhtaudet ja luonnossa esiintyvät allergeenit ovat kaikki keskeisiä tekijöitä.

Lisäksi ilmansaasteet eivät rajoitu vain ulkoilmaan. Huolestuttavia ilmassa olevia myrkkyjä löytyy myös kodeista, mukaan lukien virukset ja homeen itiöt. Ilman hengittäminen voi vaikuttaa välittömästi terveyteen ja johtaa vakavampiin pitkän aikavälin seurauksiin.

Air Revival. Tutkittu innovaatio.

Homeitiöiden väheneminen

 

Home ja sienet kasvavat nykyisin myös uusissa rakennuksissa, erityisesti saadessaan elää syystä tai toisesta kosteassa ympäristössä. Nämä mikro-organismit kasvavat pinnoille, tuottavat itiöitä, jotka siirtyvät hengittämäämme ilmaan. Valitettavasti nämä haitalliset itiöt ovat myös yhteydessä meille aiheutuviin allergioihin ja myös astmaan.

Homekasvustoa mittaavassa tutkimuksessa Air Revival vähensi homepesäkkeitä huoneilmasta kahden kuukauden aikana 95 %:a. Ohessa tuloksia kuvaava illustraatio havainnollistaa homeen itiöiden vähenemisen ilmassa Air Revivalin käytön jälkeen:

Vasen kuva: Tilanne ENNEN laitteen käyttöönottoa - 110 pesäkettä

Kuva keskellä: 18 päivää JÄLKEEN - 35 pesäkettä (68% vähemmän)

Oikea kuva: kahden kuukauden kuluttua laitteen käyttöönotosta - 6 pesäkettä (95% vähemmän)

Turvallinen ja tehokas.

Ei tuota ilmaan haitallista otsonia

Innovatiivisen hiilikuitutekniikan, kontrolloidun jännitevirran ja hyvin alhaisen virrankulutuksen ansiosta Air Revival ei tuota ilmaan otsonia. Laitteen aikaansaamalla staattisella sähköllä ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Staattisen sähkön pitoisuudet, jotka Air Revival tuottaa muistuttavat luonnossa yleisesti esiintyviä pitoisuuksia.

Kokeiltu ja testattu

Terveys ja turvallisuus on Air Revivalin kehittäjien tärkein huolenaihe.
EAC-tekniikka on suunniteltu Ruotsissa, missä sitä on testattu laajasti. Kyseistä tekniikkaa on käytetty menestyksekkäästi ruotsalaisissa kouluissa ja päiväkodeissa jo yli vuosikymmenen ajan. Samoin Air Revivalilla tehdyt tutkimukset päiväkodeissa ovat osoittaneet lapsilla olleen jopa 55% vähemmän poissaoloja, mikä on ollut suoraa seurausta harvemmista ylempien hengitysteiden infektioista. Air Revival-järjestelmä täyttää europpalaiset turvallisuusvaatimukset ja EU on tunnustanut sen käyttämän innovatiivisen ja tieteellisesti todistetun teknologian toimivaksi.

Kustannustehokas ja äänetön

 

Air Revival ei pidä ääntä ja soveltuu myös makuuhuoneisiin. Laite on huomattavasti kustannustehokkaampi kuin monet  sisäilmaa puhdistavat laitteet markkinoilla, sillä vaihdettavia suodattimia ei tarvita ja näin ollen ylläpitokustannuksia ei ole. Se kuluttaa myös huomattavasti maltillisemmin energiaa kuin useimmat muut ilmanpuhdistimet
(Air Revival: 7,9 kW/vuosi jatkuvasti kytkettynä).

Katso video: Laitteen kehittäjältä