Lääkäri Per Gustafsson on yksi Air Revivalin tutkijoista

 

Lääkäri Per Gustafsson pitää tärkeänä, että yksinkertaisella laitteella voidaan ehkäistä infektioita, mutta myös vaikuttaa kehittyvien allergioiden riskiin. Gustafsson on mukana käynnissä olevassa tutkimuksessa, missä selvitetään Air Revivalin tehoa kymmenessä esikoulussa verraten tuloksia kymmeneen vastaavaan ilman laitetta. Lääkärinä hänelle on tärkeää, että laitteen myötä voidaan hoitaa kustannustehokkaasti monia.

 

Juttu on luettavissa täältä:

https://sla.se/skaraborg/2017/09/18/dosan-gor-barn-friskare

 

Artikkelin kuvassa lääkäri Gustafsson esittelee mallia 04: Uusimmissa tutkimuksissa on käytetty pienempää flexible 04 -mallia, missä hiilikuituvanne on lyhyempi. Alustavien tulosten mukaan näyttää siltä, että pienimmällä laitteella aikaansaadaan yhtä hyvät tulokset, joten tuotteen kustannustehon voidaan sanoa olevan aikaisemmin odotettua parempi.

Please reload

Please reload