Tekninen tutkimuslaitos on testannut Air Revivalin

 

Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, Ruotsin tekninen tutkimuskeskus SP on toteuttanut standardoituja mittauksia Air Revivalilla tutkiakseen puolueettomasti sen tehoa. Tutkimuksissa todettiin mm. seuraavaa:
 

- Laite ei muodostanut ilmaan haitallista otsonia

- ECR-arvo oli 23,6 litraa / sekunti, toisin sanoen 84 m3 / h kokoluokassa 100 - 300 nm, eli siinä luokassa, mikä nähdään terveyteen eniten vaikuttavalta partikkelikokoluokalta. Samalla mittaukset osoittivat, että mitä pienempiä hiukkasia, sitä tehokkaammin ilmanpuhdistus toimi.

 

 

Kuten testituloksen kuvassa on nähtävissä, Air Revival on tutkitusti tehokas sisäilmalle (Clean Air delivery Rate qbm/hour = Laitteen puhdistuskapasiteettia ilmaiseva luku). Tutkimuslaitoksen mittausten tulos osoittaa, että Air Revival pystyy tuottamaan lähes 100 000 litraa ilmaa tunnissa, joka on puhdasta kaikkein haitallisimmista, erittäin hienoista nano-hiukkasista

(Kuva. Copyright: Neoventor AB)

 

 

 

Please reload

Please reload