AirRevival Basic - taustalevyllä

Tuotenro: 03
€249,00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Hintoihin lisätään toimitusmaksu. Tuotteella on 14 vrk palautusoikeus.

AirRevival Basic -taustalevyllä sisältää paketissa mukana tulevan, seinään kiinnitettävän taustalevyn. Tämä tuote soveltuu tilaan mistä ei löydy entuudestaan sopivaa taustapintaa pelkälle AirRevival-laitteelle (ts. huoneessa/tilassa ei ole lasi/peilipintaa, mihin laite kiinnittää) tai jos laitteelle halutaan muusta syystä erillinen taustalevy, mihin partikkelit kiinnittyvät.

AirRevival Basic -malli soveltuu sijoitettavaksi kaikkiin sisätiloihin. Se kuluttaa vain vähän energiaa ja on täysin äänetön.

Asennuksen jälkeen, AirRevival vaatii hyvin vähän huoltotoimenpiteitä. Haitalliset partikkelit tarttuvat kiinni lasipintaan AirRevivalin mustan jännitevanteen taakse. Kun hiukkaset ovat kiinni taustalevyssä, ne eivät palaudu takaisin huoneilmaan, vaan pysyvät kiinnittyneinä, kunnes ne pyyhitään pinnasta pois. Puhdistusvaikutus säilyy riippumatta siitä, kuinka paljon likaa kertyy, joten puhdistaminen lasipinnasta on tarpeellista vain, kun likaa alkaa olla häiritsevästi ja pinta on mukavuussyistä tarpeen puhdistaa. AirRevival ei vaadi muuta huoltoa.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten