"Matkustan paljon työn puolesta ja usein hotelleissa yöpyessä saan silmä- ja iho-oireita syystä tai toisesta. Sain vinkin tästä tuotteesta ruotsalaiselta kollegalta ja otin sen kokeiluun. AirRevival on helpottanut matkoilla oireitani ja meillä on se nyt käytössä myös kotona. Erityisenä yllätyksenä olemme havainneet vaimo ja minä, että ollaan sairastettu selkeästi vähemmän laitteen käyttöönoton jälkeen. Samoin tänä talvena yllättäen sairauksilta on välttyneet meidän päiväkoti-ikäiset lapset myös. Otimme kokeiluun laitteet sekä ylä-, että alakertaan. Alkuun en oikeastaan uskonut, että näin kevyt ja yksinkertainen laite todella toimii. Mutta nyt ei missään nimessä luovuttaisi enää tästä, kun meillä on voitu niin hyvin."

"Olen koko elämäni tullut tosi helposti kipeäksi. Flunssani olivat kovia ja pitkiä, ja johtivat lähes aina poskiontelotulehdukseen. Lopulta tulehdus kroonistui ja se hoidettiin kortisonilla. Sen jälkeen minulla todettiin huonepölyallergia, ja ystäväni suositteli Air Revivalia. Meillä on ollut makuuhuoneessa Air Revival Flexible nyt kahdeksan kuukautta. Jotain pikku nuhia on sen jälkeen ollut, mutta ei yhtään vanhan mallin "megaflunssaa" eikä jälkitautia. Muita muutoksia en ole tehnyt. Suosittelen kaikille!"

"Päiväkodissamme tutkimuskäytössä ollut AirRevival-järjestelmä vähensi lasten poissaoloja yli 50 prosenttia, mikä oli suoraan yhteydessä siihen, että lapsilla esiintyi vähemmän ylähengitystie-infektioita. Tutkimustulos yllätti koko henkilökunnan positiivisesti."

Ruotsin TV 4:n uutinen aiheesta